Kedves Olvasó,

Ha az ember olvas, vagy - filmen - megnéz egy történetet, néhányunkban talán felvetődik a kérdés, hogy vajon miként alakultak volna az események, ha...

Ha az egyik szereplő másként cselekedett volna, ha a körülmények mások lettek volna... Ha...

Így kezdtem fantáziálgatni évekkel ezelőtt. Mígnem a kitalált történetek új formát öltöttek, a szereplők jellemüknek megfelelően önálló életre keltek... Én pedig elkezdtem írni.

A saját örömömre kezdtem írni, és teszem ezt a mai napig. Ide azért töltöm fel  részenként, mert remélem, hogy regényem talán másokat is elszórakoztat néhány perc erejéig.

Regényem kitalált világban játszódik, (durva közelítéssel a XIX. századi Közel-Keleten), de bennük az ismert-ismerős utalások is kitalált motívumokkal vegyülnek. Történeteim mégsem fantasyk - nincsenek benne varázslók, elfek, törpék, sem vámpírok, vagy más mitikus alakok. Szereplőik hús-vér emberek, akik az útjukat, a boldogságukat keresik, mint mindenki más. Regényemmel nem akarok nagy kérdéseket megválaszolni, nem akarok filozófiai problémákat boncolgatni, sem kifinomult, líraian elvont szépirodalmat alkotni - mindössze szórakoztatni. Ha ezt sikerül elérnem néhány perc erejéig, már megérte.

Üdvözlettel:

Gwenllian

Szerző: Gwenllian  2010.06.18. 23:40 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hatil.blog.hu/api/trackback/id/tr492092754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása